Ползите от шпионската техника

В повечето случаи ако чуете за шпионска техника, първото, за което си мислите са всички онези малки джаджи от филмите за Джеймс Бонд, с които може да да бъдат следени всичките държавници. Прав съм нали? Продават се различни джаджи, с помощта на които може да слушате някой без този човек да подозира или пък да го филмирате. Отново без да забележи нещо. Всичко шпионирането може да се практикува не, за да запишете опасна световна война, опасна за живота и света цялостно, а само защото може да сте заподозрели, че половинката нещо ви мята по върбите с плитки лъжи от сорта това, че е бил на късно събраниe на работното си място, или е имало голямо движение на коли. Тогава само поръчвате някоя джаджа  и разкривате лъжеца.


Друго предимство е, че имате възможност да инсталиралите мини камери за защита и видеонаблюдение на дома или на хлапетата докато са сами.


Друго много ценно качество на този вид шпионска техника, е че може да гледате какво става в дома ви, докато например сте на работа



Това доказва, че понякога шпионската техника е нужна и има вероятност да потрябва дори и на нормалния потребител, на когото животът е не по-лесен от мисиите на Джеймс Бонд.

Няма коментари:

Публикуване на коментар