Скрита камера наблюдава от стенния часовник

Представяме ви една качествена камера, която скрита в обикновен стенен часовник никога не би могла да бъде разобличена. И което е по-важно с нея няма да се притеснявате, че нямате батерия или ток, защото тя разполага с адаптер, който се включва в контакта директно.

Освен това притежава и дистанционно управление, което дава мобилност и пълна свобода на действие, като позволява да контролирате от разстояние функциите му. Със софтуерния детектор на движение можете да снимате само тогава, когато има движение пред камерата на часовника.

Удобната и практична скрита камера започва да снима 3 секунди преди задействането на детектора и ще спре 15 секунди след като движението е спряло. Притежава и изход за монитор, което дава възможност да наблюдавате в реално време какво се случва в зоната, която охранявате.

Записите на аудио-видео файловете става на 30 минутни клипове върху microSD карта Часовникът се захранва с отделна батерия тип АА, 1.5 V. 

Технически характеристики: Формат - AVI 1280x720/30 fps. Памет - micro SD Обхват на дистанционното управление - до 10 м. Захранващо напрежение - 6V DC Максимална консумация - 270 mA Ъгъл на видимост - 35 градуса вертикално и 46 градуса хоризонтално Работна температура - от -10 до 50 градуса по Целзий Диаметър - 365 мм.

Няма коментари:

Публикуване на коментар