Скрити камери в комплект за надеждно видеонаблюдение

Това е един надежден комплект, състоящ се от осемкамери и един приемник. Едната четворка камери са куполни, което означава, че може да бъдат монтирани вътре в сграда, докато другите четири са монтирани във водоустойчив корпус, което значи, че може да бъдат монтирани извън сградата, по нейната фасада и др. А благодарение на приемника, ще може да виждате картина и от осемте по всяко време на денонощието, за да сте наясно със случващото се, както вътре при хората, така и извън нея.

И двата вида имат IR подсветка, за наблюдение при пълна тъмнина. Резолюцията им е 704х570 пиксела. Рекордера от комплекта има осем аудио (RCA букса) и осем видео (BNC букса) входа. Има три USB порта, мрежов RJ45 порт за конфигуриране и наблюдение през Интернет, VGA изход за връзка с монитор и аудио (RCA) и видео (BNC) изходи за включване към телевизор.

Рекордера няма инсталиран твърд диск, като можете да поставите два SATA диска. Сигнала от камерите се записва на диска с H264 компресия. Устройството има детектор за движение и алармен изход. За управлението му имате мишка и дистанционно.

Няма коментари:

Публикуване на коментар