Кои видове скрити камери са удачни за използване?


Истината понякога може да нарани даден човек, от който се крие. Но пък е много лошо, именно когато тя не се казва, защото колкото и да е страшна, тя трябва да е известна на този, когото засяга. Някои хора обаче не могат да разберат това. И затова, ако ви се струва, че някой крие нещо важно за вас от вас, не е зле да се замислите върху начините и методите, по които може да научите това нещо. И дали изобщо има тайна, или просто така сте си въобразили.
Като за начало може да се замислите какво да направите? Дали откровения разговор би помогнал? Ако не каква е следващата крачка? 

Ами не е толкова трудно – просто започвате да следите човека, който смятате, че ви лъже, ставате едва ли не негова сянка. Но все пак това е свързано с малко повечко нерви и съобразяване и криене от ваша страна. Може пък да използвате някоя от многото скрити камери, които вече може да се намерят на пазара за техника и шпионски джаджи. Както може и да се досетите тези камери се наричат скрити, именно защото се поставят на скришно място, което пък се позволява от техният размер, който често е миниатюрен, а самите камери са скрити в някой предмет, който ползвате в ежедневието – химикал, копче, дистанционно за кола, колан, шапка, копчета за ръкавели, часовници и др. На всеки един предмет може да му се инсталира скрита камера. Само трябва да знаете кое е нещото, което би ползвал човекът, който искате да следите, за да сте сигурни, че ще успеете да разберете тайната, която крие от вас.
Ако има кола и ключовете му са често в него, нищо по-лесно. Купувате му ново дистанционно за алармата, след което може да го занесете на фирмата, която се занимава с шпионска техника да сложи в него една от своите скрити камери. Ако пък ви се струва прекалено сложно и нямате време да се занимавате с това, може да му подарите нова химикалка. Която освен, че пише и е красива, има и вградена камера.
А най-добре, според моето скромно мнение, би било да подарите нов колан за онзи страхотен панталон, който си е купил сам или за дънките. Така поне ще сте сигурни на 100%, че камерата ще е винаги с него и ще записва. 

Стенният или настолният часовник, рамка за снимка в офиса до компютъра, или дори компютърната мишка, също могат да имат скрита камера, която да записва, като много удобно стартира запис след като сензора й за движение засече движение или пък глас. Така се пести от захранването и имате по-голяма възможност да попаднете на нещо интересно, което си струва. Както виждате имате много възможности. А коя ще изберете, и дали изобщо ще изберете, или ще заложите на честността, остава ваш избор

Няма коментари:

Публикуване на коментар