Комбинация от скрита камера и променен външен вид – бради, мустаци, бои за коса

Искате да хванете някой, който постоянно ви мами? Или прави интриги зад гърба ви? Тогава ще имате нужда от наистина тежката артилерия, особено, ако става въпрос за колега или друг не съвсем близък човек. За да запишете всичките му интриги просто ще сложите скрита камера на мястото,  от което ще хващате най-добре и сте готови. Лошото е, че ще трябва да я поставите без да ви видят. Ако решите да следите човека и да снимате самите вие със скрита камера, ще трябва да се прикриете някак. Ако е в заведение в някое тъмно сапаре няма да има проблем. 

Само че не всички заведения са такива. Така че може да се наложи или да ползвате услугите на някой приятел или приятелка, или просто да попромените малко външността си. Това може да стане с една от непостоянните бои за коса, които се продават в шпионските магазини и слънчеви очила, ако сте жена и в допълнение към горното изкуствени мустаци и/или брада, ако сте мъж. Вторият вариант е по-удачен, така никой няма да ви познае, особено, ако нямата брада и мустаци. Още по-хубавото е, че даже да сте жена не пречи да се маскирате като мъж. 

И после съвсем спокойно ще направите необходимия ви запис. След като приключите с вашата шпионска дейност може да отмиете боята, от която няма да остане и следа, тъй като няма фиксатори или амоняци в нея, да отлепите мустаците или брадата със специален разтвор, който се нанася върху мястото на слепването и който е нежен към кожата, и да решите какво ще правите с виновника или виновницата, които сте заснели със своята скрита камера.

Няма коментари:

Публикуване на коментар