Новият приятел на всяко момиче – скрита камера


Диамантите били най-добрите приятели на всяко момиче, казват. Е, аз ви казвам сега, че момичетата имат нови най-добри приятели, а именно скрита камера, която носите в кутията си за цигари, на колана, че дори като брошка. Така че, за да научите някоя тайна, която пряко ви засяга от вашият най-нов добър приятел, а именно една скрита камера, ще трябва да я сложите на някое скришно място, откъдето да се вижда всичко, но нея да не я виждат. 

Ако искате да държите гаджето винаги под око и даже под ухо, е добра идея да му закупите нещо, което да му подарите, но което ще има тайна изненада, а именно скрита камера. След което само ще трябва да издебвате момента, в който да зареждате камерата, за да може да записва дълго време. Ако е от тези, които имат сензор за движение е добре дошло за вас, защото ще може да се включи сама, когато някой мине покрай нея. И така ще може да разберете какви ги върши вашият човек.

Друго много полезно приложение, даже мисля, по-полезно от следенето на половинката, е охраната на дома или децата. Когато и двамата сте на работа и няма кой да наглежда постоянно децата, една скрита камера ще свърши чудесна работа вместо вас. Е, разбира се, вие ще се обаждате по телефона, но пък друго си е да видите какво в действителност правят малките сами у дома. 

Същото се отнася и за случая, когато се налага да си наемете бавачка, която да гледа детето ви, тъй като е твърде малко за градина или вие просто не се доверявате на тази институция. Много майки се оплакват, че много трудно могат да си намерят жена, на която могат да разчитат, че ще гледа детето им както те самите са пожелали. Все пак това е чужд човек и колкото и да ви се струва майчински настроен, няма как да знаете какво прави с бебето или малкото ви дете, докато вас ви няма. А то е малко и просто няма как да ви разкаже какво се случва.
Така че с една скрита камера ще сте много по-спокойни и ще може да си вършите задълженията на работа организирано и без да се разсейвате.

Няма коментари:

Публикуване на коментар