Две умни скрити камери: химикал камера и запалка камера


Може би ви трябва скрита камера, която да запише важна за вас информация, тогава ще ви трябва нещо наистина малко, компактно и много надеждно. Като например една химикал камера. Повечето модели разполагат само с две копчета, което ги прави лесни за опериране и камера, която снима с качествена резолюция.

Малката скрита камера обикновено се намира в горната част на химикалката, така може да обхване много по-добре обекта на вашите проучвания.
Просто може да я подържите уж подмятайки си я или пък да я „забравите” на нечие бюро или в близост до човека, който искате да запишете.

Обикновено цената на едно такова нещо е не повече от стотина лева – една доста приемлива цена, като се има предвид, че може да ви спести доста главоболия и наливане на още пари в някой съмнителен субект от женски пол, който си джитка и с някое старо гадже.

Друг вид скрита камера е тази, която може да се вгради в запалка. Тя пък е още по-незабележима и ако само вие сте пушач, няма просто никакъв шанс някой да разбере, че я ползвате с друго предназначение. Нейните функции са подобни на химикалката – едно копче за пускане, едно за спиране. Това за включване се ползва и за правене на снимки и за стартиране на запис. Просто и много удобно, нали?  

Няма коментари:

Публикуване на коментар