Скрита камера, снимаща качествени подводни клипове


Това е първата по рода си скрита камера с която можете да снимате под вода с изключително висока резолюция на записа.
С това чудо на техниката можете да направите страхотни аудио-видео записи в AVI формат с 1280х960 пиксела и 30 кадъра в секунда или отделни снимки 3264х2448 в JPG. Вградената литиево-полимерна батерия с 280 mAh дава възможност за около 100 минути непрекъсната работа.

Зареждането на батерията на тази скрита камера става посредством включения в комплекта адаптер или направо от USB порта на компютъра. Времето за пълно зареждане е 3-4 часа. Камерата е с вградена памет от 4 GB.

Нямате нужда от никакви драйвери или специални файлове, защото тази скрита камера автоматично се открива от всяка една операционна система.

Ако искате ползвате часовника като web камера е необходимо да инсталирате софтуера от инсталационния диск. Освен като камера можете да го използвате и като флаш памет. С елегантната си кутия тази скрита камера може да бъде изискан подарък.

За жалост не може да снима на големи дълбочини, така че не си правете експерименти, а и видеото става без звук, заради това, че не може все още микрофон да записва под вода.

Няма коментари:

Публикуване на коментар