Скрита камера във водоустойчив часовник с гласова активация


Това един невероятен часовник. Освен, че изглежда добре и може да си го носите, демонстрирайки елегантност и стил, вие ще може да правите с него и висококачествени снимки и аудио-видео файлове с голяма резолюция даже и под вода. Малката скрита камера в него ви позволява да го ползвате в няколко направления. Все пак обаче запомнете, че този часовник, макар и водоустойчив, не е предназначен за гмуркане, и потопен на голяма дълбочина може да се повреди.

Преди да го използвате като скрита камера, обърнете внимание на това дали „тапата” е поставена. Тя представлява малка капачка, която се завива върху микрофона (в дясно, долу). Това значи, че под вода вашите видео записи ще бъдат без звук, в противен случай може сериозно да повредите микрофона и няма да може да правите записи с аудио извън вода. Ако искате да записвате във вода или в мокро време трябва да завиете плътната "тапа".

Освен това, този часовник действително може да се ползва и като шпионска джаджа, защото благодарение на своята вградена инфрачервена подсветка, вие може да ползвате скрита камера за снимки и при пълен мрак.

Друга негова функция е и възможността му да се ползва като РС камера след като инсталирате драйверите от инсталационния диск.
Тази невероятна скрита камера разполага с режим на гласова активация, който позволява записа да се стартира, когато звука около нея превиши определено ниво - 60 dB.

Технически характеристики:

Видео формат - AVI
Видео кодек - M-JPEG
Резолюция - 1920х1080
Снимки – JPG

Няма коментари:

Публикуване на коментар