Скрита камера, която вижда всичко - в обемен датчик


Представяме ви едно многофункционално устройство, което е успешно замаскирано като обикновен охранителен датчик. Гледайки го никой, ако не знае, дори не може да заподозре какво в действителност прави той. А именно, че има скрита камера, която ще запише за вас всеки разговор или действие на даден човек или група от хора, които се намират в нейният обсег. Един чудесен начин да охранявате търговския си обект или дори своя дом и да сте винаги информирани.

За жалост тази скрита камера е без вградена батерия и работи само, ако е включена в ел. мрежата, но пък от друга страна това е идеално, защото няма да спре да записва в най-важният момент, само защото й е свършило захранването.

Имате и включено дистанционно управление, което от разстояние ви позволява да стартирате тази скрита камера, която да започне да снима без ничие знание. Направените записи се съхраняват на micro SD карта (няма включена в комплекта)като максималния капацитет е 16 GB. Можете да избирате между два режима на работа ръчен и "Детектор на движение". Имате възможност и да зададете дали да се презаписват най-старите файлове или записа да спира, когато паметта се запълни.

Няма коментари:

Публикуване на коментар