Скрита камера в елегантен стенен часовник


В нашето натоварено и често много опасно ежедневие, когато буквално всеки от всеки трябва да се пази, се нуждаем от техниката повече от всякога. Не можем, когато заподозрем някой, че ни е откраднал нещо да идем да го пребием, защото носим наказателна отговорност за действията си. Но пък можем да подсигурим нашето жилище, офис или търговски обект с такива устройства, каквато е една скрита камера.

И когато пак този същият човек открадне нещо наше, камерата ще го запише без той дори да разбере какво се е случило и ще можете по законов ред да го накарате да си плати, задето е взел нещо, което принадлежи по право на вас. Ние ви предлагаме едно ефикасно и много практично решение – скрита камера в съвсем обикновен наглед стенен часовник.

Може да я поставите навсякъде, където има нужда от „едно око”. Дали в дома, офиса или малкия магазин, но със сигурност тази скрита камера ще ви бъде от голяма полза. Когато например сте по цял ден на работа, а детето има нужда от контрол, то това е една от достъпните възможности без да се налага да звъните час по час и да питате какво прави. Камерата е монтирана в напълно действащ часовник и по нищо не може дори да се заподозре, че изпълнява и друга функция. Камерата е монтирана върху циферблата и ви позволява да контролирате началото и края на записа с помощта на дистанционно управление.

Видеото, което ще получите в крайна сметка след като ползвате тази скрита камера е с капацитет от 720х480 и 30 кадъра в секунда.

Няма коментари:

Публикуване на коментар