Как да работим със скрита камера в обикновена закачалка?


Една много полезна скрита камера, която ще запише всичко, което ви трябва при вашето разследване или пък при осъществяване на видеонаблюдение. Когато искате да знаете какво се случва в дома ви, когато ви няма, на работа или в детската стая, това е един от най-безболезнените начини.
Технически характеристики:

  1. Изработен в изчистени линии и елегантен дизайн, който позволява вписването й във всеки дом или офис.
  2. Поддържа AVI формат.
  3. Може да снима висококачествени снимки в нискоосветено пространство.
  4. Резолюцията на видео записа е 1280х960 пиксела и 30 кадъра в секунда.
  5. Интерфейс USB 1.1
  6. Поддържа T-flash карти памет с капацитет до 16 GB
  7. Вградена литиево-йонна презареждаема батерия, която позволява непрекъснат запис до повече от 90 минути.

Инструкции операции:
Преди да започнете да работите с тази скрита камера, първо ще трябва да я заредите напълно. За първи път е задължително батерията да е пълна. Зареждате или през USB слота на компютъра или чрез адаптера за зареждане, включен в комплекта. За да включите вашата скрита камера в закачалка, трябва само да сложите картата-памет, а после да поставите вкл./изкл. ключа на вкл., натиснете бутона и след като видите четири дълги зелени примигвания, значи устройството се намира в режим на готовност за работа. За да започнете да правите снимки в ръчен режим, натиснете еднократно същият бутон. Устройството прави снимка и записва файла в картата.

Може да се прави видео запис, като се активира камерата, посредством детектора на движение. За да активирате тази опция на вашата скрита камера, трябва само да сложите първо картата в слота, а после да натиснете вкл./изкл. ключа и го поставете на вкл., натиснете бутона и след като видите четири дълги зелени примигвания, значи устройството се намира в режим на готовност за работа. Продължително два пъти натискане на бутона стартира режима детектор на движение, в който щом камерата засече движение стартира видео запис. На всеки пет минути текущият видео запис се съхранява автоматично.

Няма коментари:

Публикуване на коментар