Скрита камера във водоустойчив HD часовник


Един невероятен, стилен и много практичен часовник. Освен, че ви показва точно време, той също така притежава възможността за видео запис на всеки обект или предмет, който искате да запишете. Прави снимки и записвате видео с впечатляващата резолюция от 1920х1080 пиксела.

Може да направите видео и под вода, но за целта, ще трябва да предпазите микрофона, което значи, че под вода няма да има звук. За целта ще трябва да завиете плътната тапа върху микрофона на тази скрита камера и да направите своя запис. Когато не снимате под вода и искате записите да бъдат със звук прябва да завиете тапата в отвор. В този случай не мокрете часовника.

След като заснемете всичко необходимо ви с тази скрита камера, вие може да направите преглед, като свалите цялата информация на вашият компютър. Видеото е във формат AVI, а снимките – в JPG.

За да прегледате или прехвърлите записите е необходимо само да включите часовника към компютъра и той ще бъде разпознат автоматично, без да е нужно да инсталирате драйвери.
В комплекта ще намерите диск със софтуер, ако искате да използвате устройството като интернет камера.

Няма коментари:

Публикуване на коментар