Скрита камера в елегантен електронен будилник


Един невероятен и многофункционален часовник, подходящ за подарък на приятел, приятелка, колежка или друг познат, който искате да зарадвате с нещо красиво. И практично. Или за вашия дом, когато искате да държите всичко под контрол. Защото това не е обикновен часовник. Освен, че ви уведомява за точно време и ви буди, когато сте го настроили, той има и вградена скрита камера, която ви предава всичко случило се през деня, докато сте отсъствали.

Видеозаписите, които прави това устройство скрита камера идват при вас с резолюция от 1280х960 пиксела с 30 кадъра в секунда и AVI формат, а също така и снимки в JPEG с 1600х1200 и аудиозаписи в WAV формат с 64 kbps.

Но това не е всичко. Устройството действително може да стане бавачка на бавачката, или на детето, докато ви няма, а защо не и на половинката, заради софтуерния детектор за движение, с който ще записвате видео само тогава, когато пред обектива на часовника се появи движение.

Записите се съхраняват върху microSD карта, като максималния размер на картата е 32 GB. Управлението на будилника става с помощта на дистанционно управление, като всяка от функциите се управлява от отделен бутон. Работата на камерата се следи посредством дискретен диод, а нейния обектив е напълно незабележим зад тъмното стъкло на часовника.

Няма коментари:

Публикуване на коментар