Скрита камера в часовник – въпроси


Една интересна скрита камера, която можете да използвате освен като такава, и като часовник, който да ви показва точно време. А какви са точно нейните функции вижте със следващите въпроси.

  1. Може ли тази скрита камера да бъде свързана с компютър, докато работи? - Не можете да я свържете към компютър. Камерата записва върху карта и след това можете да гледате записите на Вашия компютър.
  2. Може ли да се подмени вградената батерия, за да се увеличи времето за запис? - Вградената батерия на тази скрита камера не може да бъде сменена, но можете да си сложите допълнителна външна батерия на 5V и да я включите паралелно, използвайки USB кабел.
  3. Какво е разстоянието, от което може да работи дистанционното управление и как да се увеличи при проблем?  - Обхватът на дистанционното управление е в рамките на 5-10 метра, но трябва да има пряка видимост между дистанционното и часовника. Ако при пряка видимост не може да управлява часовника ни го изпратете и ще го тестваме при нас. Ако има проблем ще го заменим.
  4. Камерата записва ли и аудио, освен видео? - Всички скрити камери, включително и тази записват аудио и видео сигнал. 
  5. Докато тази скрита камера прави запис, свети ли индикация че е в режим запис? - Има светлинна индикация на гърба на часовника.

Няма коментари:

Публикуване на коментар