Мини IR скрита камера, подходяща за автомобил


Една невероятна практична и качествена мини скрита камера, която разполага и с инфрачервени подсветки, позволяващи видео запис и при почти пълна тъмнина. Тя може да бъде използвана за запис на вашето състезание или друго постижение, което сте постигнали с автомобила си. Благодарение на своя широкоъгълен обектив от 140 градуса видимост, ще можете да запишете какво се случва по всяко време в купето на автомобила или пък навън.

Захранването на тази мини скрита камера идва от презареждаема батерия. Може да я закачите и на предното стъкло на автомобила над сенниците, за да снимате всичко, което искате. А за да я направите действително скрита камера, може да бъде монтирана извън полизрението на хората, но все пак достатъчно добре открита, за да хване видео.

Позволява да се използва в три режима: аудио-видео, снимки и детектор на движение. За всеки един от режимите има бутон и работата с камерата е лесна и удобна. Видеото се записва в AVI формат и можете да избирате между три режима - 320х240, 640х480,1280х960. Снимките са JPEG с резолюция 2560х1920 пиксела. За снимане при пълна тъмнина камерата разполага с IR диоди, които дават около 5-10 метра видимост на тъмно. Устройството разполага с бутон за цифрово увеличаване. На екрана от противоположната страна можете следите какво записва камерата. Записите се съхраняват върху SD карта, като максимума е 32 GB. В комплекта разполагате със зарядно за автомобил, вакуумна стойка, USB кабел и AV кабел за включване към телевизор.

Няма коментари:

Публикуване на коментар