Скрита камера пази дома, офиса и нас самите

В днешно време технологиите позволяват да направим всичко много по-лесно, бързо и практично, отколкото някога е било. Можем да снимаме и едновременно да записваме аудио, можем да слушаме какво се случва в другата стая, можем да следим пощата си и различни сайтове на телефона си. Все неща, които допреди десетина години бяха само мечти. В този ред на мисли и камерите са се развили неимоверно много.

Има различни видове камери, които правят висококачествени клипове и снимки, а размерите им са като на едно копче, например. Защото днес определено размера няма никакво значение. Напрегнатото ни и динамично ежедневие, изисква все по-малки средства за комуникация, малки камери, малки компютри, за да не се налага да носим много и тежки неща с нас.

Различните видове скрита камера е нова ера във видеонаблюдението, в съхраняването на спомени, в разкриването на тайни. Една скрита камера може да бъде монтирана практически навсякъде – в шапка, часовник, химикал, дистанционно, огледало, стенен часовник, колан, копче за палто, закачалка за дрехи и много, много други. Много фирми дори предлагат опцията да си закупите мини камера, а те да я вградят в предмет, който вие си изберете. Така камерата ще се впише в мястото, което трябва да наблюдава без да събуди ни най-малкото подозрение.

Функциите на една скрита камера са много. Тя може да пази дома ви от неприятности, децата ви от бавачката, ако се налага, да ви казва кой кога и защо е идвал в дома ви при половинката, докато вас ви е нямало, да наблюдавате възрастните си родители, които живеят далеч от вас и др. Ето защо не подхождайте с мисълта, че щом е скрита камера непременно е нещо незаконно, неморално и нередно. Понякога наблюдението трябва да се извършва без да знаят всички, и това е гаранция за безопасност.

Няма коментари:

Публикуване на коментар