Малка скрита камера и аудиорекордер – спецификации и въпроси

Невероятна малка камера с големи възможности. Това мини устройство успешно записва качествено видео и звук, а миниатюрните му размери дават възможност да се използва и като скрита камера. Прави също и чудесни снимки.

Спецификация: Сензор - 1.3MP CMOS Леща - 3.6 мм Ъгъл на виждане - 60 градуса Памет - външна до 8 GB MicroSD карта. 4 GB включена в комплекта. Връзка с PC - през USB порт, не са необходими драйвери Размери - 73 x 20 x 11 мм Тегло - 19 г

 Въпроси:

1. Може ли да направя така, че тази скрита камера да бъде настроена да заработи в определен час от денонощието така че да бъде оставена някъде и да започне запис в предварително зададено време? - Няма възможност да записва в предварително зададен час.

2. Трябва ми скрита камера, която да записва от 4 до 6 часа непрекъснато, има ли такива? - Заради малкия си размер, камерите имат батерии с малък капацитет и могат да записват в рамките на час, час и половина.

3. Притежава ли тази камера светлинна индикация, която да показва кога работи и кога не? - Има диоди от противоположната на камерата страна. Ако камерата е закачена с клипса диодите няма да се виждат.

4. Ако допълнителната карта памет е с размер от 8GB колко време ще издържи камерата? - Батерията издържа около час запис, така че не може да се запише 6 часа без зареждане.

5. Мога ли да задам дата, час и година? - Задаването на дата и час става с текстов файл с име time.txt, записан в основната директория на устройството и съдържание: 2011.01.03 20.10.00 Това е - година.месец.дата час.минути.секунди

Няма коментари:

Публикуване на коментар