Скрити камери в истински електронен будилник

Един чудесен електронен будилник, който ще ви показва винаги точен час, ще ви буди от сън или просто ще ви припомня събитие, когато желаете и…ще записва всичко, което се случва у дома. Да, точно така. Защото многото функции на това устройство предлагат и заснемане на висококачествено видео в AVI формат с невероятната резолюция от 1280х960 пиксела с 30 кадъра в секунда, също така правена на снимки в JPEG с 1600х1200 и не на последно място - аудиозаписи в WAV формат с 64 kbps.

Един невероятно помощно устройство скрита камера за всеки, който има нужда от доказателства или просто да поддържа нещата леко от контрол даже и да се намира някъде далеч в този момент.

Освен това, може да използвате будилника скрита камера и като записвачка за вашата бавачка, възрастни родители или дори деца, домашни любимци, заради вградения детектор на движение,  който включва камерата само, когато някой премине пред обектива на камерата.

Записите се съхраняват върху microSD карта, като максималния размер на картата е 32 GB. Управлението на будилника става с помощта на дистанционно управление, като всяка от функциите се управлява от отделен бутон. Работата на камерата се следи посредством дискретен диод, а нейния обектив е напълно незабележим зад тъмното стъкло на часовника.

Няма коментари:

Публикуване на коментар