Интересни видове шпионски джаджи

С цел да заинтригуват своите потенциални клиенти, всички производители на техника, а и не само, вкарват все повече и все по-добри идеи, които реализирайки правят бум на определен нишов пазар. Например техниката.
Всички сме свидетели на невероятния прогрес, който дръпна, буквално, човечеството много напред. От магнитофоните и компютрите, заемащи цял хамбар, днес само някакви си 50-60 години, притежаваме компютри стотици пъти по-мощни от техните прадеди, които на всичкото отгоре можем да носим в джоба си. И не само това. Телевизори, монитори, музикални плейъри, записваща техника, камери. Всичко това се е смалило многократно през годините, а е увеличило десеторно производителността си.

Да вземем за пример различните видове шпионски джаджи, които днес са достъпни за всеки. И това е първият голям плюс – фактът, че можем да си ги купим и да не ги гледаме само в различните шпионски филми. Та тези устройства са толкова практични и интересни, че всеки би се запалил да ги притежава. Като скрити камери, например. Не би ли било по-добре да притежавате една такава камера, която прави подобни снимки на вашата обемиста дигитална камера, и която е монтирана в обикновен часовник? Или в очила? А защо не и в дистанционно за аларма на кола? Макар и да са далеч от професионални записи, тези скрити камери правят едни прилични снимки и клипове, точно като вашата голяма камера, а са само няколко милиметра големи. И никога няма да ги забравите.

Друг вид интересни шпионски джаджи са подслушвателите. С тяхна помощ може да разкриете нечие престъпление или намерение за такова, или просто да чуете половинката какви ги крои с онази нахалната съседка. В техните редици все още има такива, които „чуват” и през стени, та няма да се налага да използвате празна стъклена чаша и да си напрягате слуха.

Не можем да пропуснем и тракерите, които използвайки GPS мрежата ще ви помогнат да намерите всеки път, или всеки човек. И целия свят става едно голямо, мобилно село. Защото с тази техника за вас няма да има ограничения.

Няма коментари:

Публикуване на коментар