Скрита надеждна камера в ключ за автомобил

По-голямо прикритие за една скрита камера от ежедневно използвана вещ едва ли има. Като например ключ за автомобил. По нищо не може да се разбере, освен ако не знаете разбира се, че в тялото на този автоматизиран ключ се намира и най-малката и практична скрита камера, която ще ви даде възможност да направите най-качествените аудио-видео файлове с резолюция 1920х1080 и 30 кадъра в секунда.

И това не е всичко, с което може да ви е полезна тази малка камерка. Тя притежава и вграден софтуерен детектор за движение. Така ще можете да заснемете само, когато има някакво движение пред обектива и така да пестите батерия.

Може да заснемете и видео дори в абсолютна тъмнина с помощта на IR диод, който можете да пускате и спирате при нужда. С камерата можете да правите и снимки в JPEG формат с резолюция 2560х1920.

Устройството се разпознава автоматично от операционната система и можете да го използвате като преносима памет, а с включения в комплекта диск можете да инсталирате нужните драйвери и да го ползвате като web камера.

Записите се съхраняват на microSD карта (няма карта в комплекта), като нейния максимален капацитет е 16 GB. Батерията е презареждаема и позволява около 120 минути непрекъснат запис.

Няма коментари:

Публикуване на коментар