Водоустойчива скрита камера за спортни мероприятия

Една чудесна и много качествена HD скрита камера за спортни постижения, която ще направи всяко едно ваше действие ярък спомен за идните години, когато да си спомняте какво сте направили.

Хубавото е, че е обвита във водоустойчив кожух, който ви позволява да записвате и постиженията във водните спортове, които практикувате. Удобните бутони пък позволяват лесно управление, дори и с ръкавици.

За да е още по-удобно всичко, може да управлявате вашата камера от разстояние, благодарение на дистанционното, което идва в комплекта. На него има само три големи бутона. Лесно за управление, без да се притеснявате, че може да объркате нещо при манипулацията с камерата.

За да сте сигурни, че обектива е точно насочен там, където трябва, можете да включите и лазерното фененерче, което отбелязва точната посока. Камерата е оборудвана с TFT дисплей, с чиято помощ можете лесно да настройвате камерата и да го демонтирате лесно, когато искате да я поставите в кожуха.

Когато демонтирате екрана ще продължите да следите работата на камерата с помощта на малък LCD дисплей и ярки свето диоди. Можете да избирате между три режима на видео файла - 720Р, WVGA и QVGA, а за снимките - 3, 5 и 8 МР. Батерията е 3.7V литиево-йонна, с капацитет 1000 mAh. Камерата има слот за microSD карта, като максималната големина на картата е 32 GB (в комплекта има 4GB)

Няма коментари:

Публикуване на коментар