Колко струва доверието или морално ли е да използваме скрита камера?

Колко струва доверието? Дали някога сте размишлявали над този въпрос? Някои бих казали, че в днешно време доверие не можеш да имаш на никого. Че всеки гледа собствения си интерес, че няма любов и т.н. Все едни такива песимистични мисли. И все пак има хора, на които безрезервно може да се довериш, ей така и без капчица доказателство, че го заслужават. Самото излъчване на даден човек, думите му, те карат да му повериш и живота си. И тук е ключа: думите и излъчването.


Хората сме същества, които в някои случаи може много лесно да се заблудим от чувствата си, по простата причина, че много ни се иска да има още някой на този свят, който като нас да е честен и да постъпва с другите така, както той би искал да се държат с него. И тъй като за такива оптимистични натури всяко ново начало е нещо красиво и добро, те подхождат по този начин с всички – нови приятели, гаджета, съученици, колеги и т.н. И дори и да бъдат наранени, те не се поучават от грешките си, поне не за дълго. Минава известно време, срещат нов човек, който се държи добре с тях и те отново решават, че са намерили половинката от сърцето си, или от душата си в лицето на някой човек.

В някои случаи остават дотолкова дълго заблудени, че дори предприемат по-сериозна стъпка като брак или съжителство. И нещата стават още по-дълбоки. Разбира се, ако и двамата се уважават и нямат скрито покрито един от друг, тогава всичко ще е перфектно. За съжаление, обаче има доста изследвания, които показват, че единия винаги крие нещо.

И даже и без тези изследвания ние пък може да ви кажем, че след известно време единия от двойката се чувства отегчен. Понякога е мъжът, понякога е жената, това няма толкова голямо значение, по-важното е, че идилията се руши. Ако разбира се отегчената персона има смелостта да сподели това с половинката си. В повечето случаи тя или той търси някъде другаде развлечение, като постоянния партньор остава за резерва.

Но пък идва момент, в който и другия се усеща, че нещо не е наред, колкото и да е влюбен, отнесен и т.н. Добрите хора казват са глупави, но пък човек има и чувства и точно те го карат да смята, макар и инстинктивно, че нещо се е променило. В повечето случаи измамените смятат, че са жертва на параноя, докато не стане прекалено късно. Ако и вие сте от този тип хора, защо просто не улесните живота си и тъй като вашата половинка явно няма смелостта да сложи картите на масата, не го направите вие?

Истината почти винаги е болезнена, но това не означава, че трябва да си затваряте очите за нея. И не, това да следите милото в никакъв случай не е неморално, вие просто се презастраховате срещу разбито сърце. По-добре да знаете сега, отколкото да ви поднесат новината изведнъж. Когато вече са решили, че искат да живеят заедно. Ще боли много повече. А и така си спечелвате време, през което да решите какво да правите.

Убедихме ли ви? Е тогава посетете някой от специализираните магазини, а ако живеете в малък град по-добре си поръчайте от електронен магазин, защото най-вероятно някакъв модел скрита камера няма да намерите в близката железария. Най-важното е да знаете къде да поставите за да използвате скритата камера. Тъй като тя е с миниатюрни размери, практически може да бъде закачена къде ли не. Дори за бельото на партньора, което може да се окаже най-удачния избор, защото ако я сложите на вратовръзката, която е комплект с костюма за командировка, пристигайки в хотела, той може да се преоблече и да излезе от стаята. И да се прибере чак на сутринта. Така вие няма да разберете какво е станало, а неговото оправдание може да е, че е бил на парти с колеги, докато вие откъде знаете, кога се е преоблякъл? И ще трябва да обяснявате и ще излезете лошата.

Така, че малко преди да тръгне с едно от женските оръжия, включени във вашия арсенал, може съвсем лесно да закачите едно малко копченце или пък лепенка, които всъщност да са камерата ви. Или още по-добре подарете му ръчен часовник с вградена скрита камера. И да се молите да не паднат докато се облича. Оттам нататък сещате се какво би могла да заснеме скритата по този начин камера, нали? Или ритуалът по преобличане, събличане и лягане, който прави у дома или…нещо далеч по-пикантно. И ако е второто и вашите съмнения са повече от оправдани, оттук нататък зависи само от вас какво ще предприемете. При всички положения, обаче следва сериозен разговор. Може и да сте добри, но не позволявайте да ви правят на глупаци, защото така излиза лошо име на всички добри хора.

Няма коментари:

Публикуване на коментар