Скрита камера в настолен електронен часовник – най-добрият шпионин на света


Представяме ви една чудесна скрита камера, която с право може да се нарече така, защото никога, ако не знаете за нея, няма да се досетите, че се намира в настолен електронен часовник, който се вписва във всяка една обстановка.

Освен като камера, може да ползвате устройството, за да снимате единични снимки с резолюция 1280х960, да записвате аудио-видео файлове в AVI формат с 640х480 и 30 кадъра в секунда, да записвате само аудио или да го използвате като охранителна система с вградения датчик за движение.

Всичко това можете да свършите много лесно и бързо с този вид скрита камера, като ползвате нейното дистанционно управление с обхват до 15 метра. Вградената презареждаема литиева батерия с капацитет 2200 mAh дава възможност за продължителен запис върху micro SD картата на часовника. (4GB включена в комплекта)

Може да надграждате с карта памет до максимум 32 GB, което ви дава възможност за запис на видео до 15 часа. Минималната осветеност, при която малката скрита камера снима успешно и качествено, е 1 Lux, a ъгъла на видимост на камерата е 72 градуса. Със записаните на инсталационния диск драйвери можете да ползвате часовника и като web камера.
С USB кабела можете да прехвърлите направените записи на компютъра си, като препоръчително е да използвате за възпроизвеждането им KMPlayer. Времето за зареждане на батерията е 4 часа.

Няма коментари:

Публикуване на коментар