MMS ловна скрита камера


С тази ловна скрита камера, умело маскирана в зелени краски, които да я прикрият от животнтие, имате възможност да изпращате заснетите кадри като MMS. Когато пред обектива на камерата има движение на човек или животно, високочувствителния пасивен инфрачервен датчик ще включи камерата и тя ще запише единичен кадър с резолюция до 5МР или видео клип във VGA формат.

Веднъж заснета, една снимка може да бъде изпратена под автоматичен режим на мобилния ви телефон посредством маскираната скрита камера, като изпращането става през GSM/GPRS мрежата на мобилните оператори. Имате възможност да избирате между три режима на изпращане - "Ръчно", "Дневен рапорт" и "Незабавно изпращане", като ако камерата е в режим на видео-заснемане ще получите SMS с броя на заснетите файлове.

Благодарение на наличието на напълно вградени инфрачервени диоди в тази скрита камера, ще можете да направите добри записи дори и в пълен мрак.
Камерата е снабдена с 1.5 инчов дисплей, на който можете веднага да прегледате заснетото. Невероятното записващо устройство е водоустойчиво, малкп по размери и лесно за маскиране. Може да бъде поставена парола срещу достъп от външни лица.
За лесна и удобна употреба има и дистанционно управление. За правилното насочване разполагате с лазерно фенерче. Камерата няма вградени батерии, затова работи с 8 батерии тип АА.

Няма коментари:

Публикуване на коментар