Водоустойчив часовник със скрита камера и MP3 плеър


Това е невероятен водоустойчив часовник, който разполага с няколко страхотни функции – прави видео със скрита камера, аудио благодарение на чувствителния микрофон, невероятни снимки и може да слушате музика на него, благодарение на своя MP3 плеър.

Часовникът е херметически затворен, което позволява да правите запис и под вода. Той не е предназначен за гмуркане и максималната дълбочина, на която можете да го използвате е 3 метра. Преди да го използвате под вода проверете дали всички "тапи" са добре завити.

Когато ползвате тази скрита камера под вода, видеото, което в крайна сметка ще получите ще е без звук. Ако искате да имате звук трябва да завиете на микрофона "тапата" с отвор, но в този случай не можете да го използвате под вода.
Часовникът има 4 режима на работа.

Технилогичната джаджа позволява да снимате в два качествени режима - 640х480 и 30 кадъра в секунда и 640х480 и 60 кадъра в секунда.
Можете да го използвате като аудио рекордер. Записва аудио файлове в MP3 формат с 128 kbps.

Слагайки и слушалките вече си имате и MP3 плеър. Ще имате възможност да прослушвате както направените с него записи така и допълнително качени в MP3, APE, WAV, WMA формати. Със записания върху паметта на часовника софтуер можете да защитите с парола достъпа до записите си или да включите часовника в режим на web камера.

Няма коментари:

Публикуване на коментар