Скрита камера сред листака на гората


Това е една добра скрита камера, която макар и с малки размери е много добра за любителя ловец или професионалиста. Размерите й са 140х90х60 мм и тя има изключително добри характеристики.

Със своя 5 МР CMOS сензор тя може да записва снимки в JPEG формат с резолюция 5 или 12 (с интерполация) МР и видео в AVI формат с 649х480 пиксела.

Нейна запазена марка е възможността й да работи при изключително екстремни условия от -30 до +70 градуса по Целзий. Дизайна на тази скрита камера е уникален, за да може да се вписва в горската обстановка, когато искате да запишете животно или човек. С уникалния си дизайн на датчика за движение може да обхване район от около 120 градуса, а бързото време за задействане от 1 секунда Ви гарантира, че ще заснемете всеки обект, минал пред обектива.

Камерата има много малка консумация и по този начин с 8 батерии 1.5 V тип AA може да издържи с месеци в стенбай режим. Устройството има 2.5 инчов цветен дисплей, на който веднага можете да прегледате направените записи. Камерата записва върху SD карта, като максималния размер може да е 16 GB. Инфрачервените диоди гарантират добро заснемане даже и през нощта. Върху снимките се отбелязват датата, часа, температурата и фазата на луната.
Всяка снимка може да бъде записана с уникалния код на камерата, така че да могат да бъдат разпознавани снимките от различни камери. Освен това записите могат да бъдат защитени с парола и така да бъдат предпазени от нежелан достъп.

Няма коментари:

Публикуване на коментар