Малко и практично: скрита камера - ключодържател, с UV лампа


Представяме ви една невероятно мощна и много практична за всеки скрита камера. Тя се намира в обикновен ключодържател. Помага ви да направите страхотни видео записи с резолюция 1920х1080 пиксела и 15 кадъра в секунда. Благодарение на своята вградена презареждаема литиево-йонна батерия, ще може да си снимате на воля, но все пак в рамките на някакво време, а то е около час и половина. Достатъчно, за да съберете нужните ви доказателства междувпрочем.

Направените записи на тази скрита камера, след това биват съхранявани върху micro SD карта (не е включена в комплекта).

Освен видео записи с този ключодържател можете да правите снимки с резолюция 12 МР. В комплекта има включен кабел, с чиято помощ можете да гледате направените снимки и видео записи директно на телевизора си. Камерата се разпознава автоматично от всички операционни системи и можете да запишете файловете си на диска на компютъра.

Като допълнителна и много практична и полезна екстра към тази скрита камера-ключодържател, вие може да ползвате и UV лампата, с която ще можете веднага, на място, още докато сте в магазина да си проверите върнатите ви като ресто банкноти.

Няма коментари:

Публикуване на коментар