Може ли една безжична IP камера да стане и скрита камера?


Да, ако е достатъчно малка, защо не? В интерес на истината, когато монтирате една такава камера, за да наблюдавате дома си, но тя не се вижда, тя спокойно може да се отнесе в графата скрита камера.

Също като камерата, която ще ви представим сега. Тя е с размери само 100х58х38 мм и тегло от 400 грама. Малко и много практично устройство. Монтирайки го в горната част на помещението, което искате да наблюдавате, вие автоматично я превръщате в скрита камера, особено ако и тялото й се намира зад предмет, като лампион или пък детектор за пушек.

Притежава 1/4 " CMOS сензор, снима с резолюция от 640х480 пиксела и притежава двупосочен аудиосигнал. И благодарение на практичността на нейните създатели, може да я ползвате и за нощни записи, защото минималката й осветеност е едва 0.5 Lux. Чудесна среднощна стража. Има и вграден web сървър, а също така поддържа и протоколите HTTP/TCP/IP/UDP/SMTP/DDNS/SNTP/DHCP/FTP.

Осигурете си постоянна охрана и надежден наблюдател на вашите вещи, близки хора и интригите, които може да плетат зад гърба ви.

Няма коментари:

Публикуване на коментар