Мини скрита камера – как се използва

Една универсална и впечатляваща със своите размери скрита камера – без проблем се побира в джоб на връхна дреха. Може да ползвате, както за универсално средство за заснимане на видео, снимки или пък да направите едно проучване относно доверието във вашата връзка. При конференции или пък лекции, отново може да ползвате тази скрита камера като едно помощно средство от голяма полза.

Как да използваме? Когато батерията на устройството, която е изтощена, устройството трябва незабавно да се презареди, ако искате да ви служи дълго време така добре, както до сега. За да го заредете, имате възможност да избирате измежду два начина: през USB порта на компютъра и с помощта на адаптера, който ще намерите в комплекта.
-    през USB порта става, като включите предварително USB кабела в устройството, а другия край се включва в компютъра. Предварително устройството е изключено;
-    посредством адаптера става като се включи единия му край в отвора, в който се включва USB кабела, а другия край на адаптера се включва в електрическата мрежа.
Когато зареждането се стартира, зелената и червената лампичка започват да мигат през равен интервал от време, докато устройството се зареди.

Когато искате да снимате любителско видео на събиране, кръщене, сватба и друго важно събитие с тази скрита камера, просто натиснете един път копчето за включване и светлинния индикатор светва в жълто, което означава, че се намира в режим на стартиране, преминаването в режим на готовност за снимане, става много бързо. Натискате бутона за стартиране/спиране на запис, и жълтата лампичка свети непрекъснато, а червената започва бавно да мига. От този момент камерата записва видео, като резолюцията му е 720х480 пиксела, а кадрите в секунда са между 29 и 30. Когато искате вече да спрете вашият завършен запис, само отново натискате същото копче, и записът ще бъде съхранен на допълнителната флаш памет, която се намира в малката скрита камера. След като е спрян записа, червеният индикатор остава да свети продължително без да мига. Ако искате да продължите отново да записвате, отново натискате веднъж копчето за започване на запис.

Може да използвате камерата при важни събития, в които нямате възможност да стартирате записа. Например при едно събиране, ако искате да запечатате всичко за спомен, може да оставите камерата на маса, докато вие също танцувате. Камерата ще стартира записа си, когато детектора засече глас или някакъв шум по-висок от стандартните 60 dB. За да включите в този режим мини скрита камера, трябва да натиснете отново бутона за включване на устройството, при което единия индикатор светва в жълто, след което преминава в режим на готовност. Както и при видеото жълтият индикатор свети непрекъснато, докато червеният мига бавно. Ако след стартирането на записа, до две минути няма звук с височина на децибелите повече от 60, камерата спира записа автоматично и се преминава в режим на готовност, като записва преди това направения запис. След като отново се появи звук, с децибели над 60, камерата започва отново да снима.

Няма коментари:

Публикуване на коментар