Инструкции за експлоатация на водоустойчив часовник с MP3 плеър и скрита камера

Представяме ви един невероятен продукт, сбрал в себе си няколко практични и много полезни функции: запис на звук, на видео и използване на MP3 плейър. Освен това и работи като обикновен часовник. Записа на видео става посредством малка скрита камера, монтирана в самия часовник. Експлоатацията на часовника е много лесна. Включването се извършва посредством продължително натискане на функционалния бутон (горе в дясно). Зеления диод премигва и се установява в един от режимите.

Имате и два бутона, която превключват различните режими на тази скрита камера, като за напред се натиска горния бутон в ляво, а за напред – долния вляво.
Когато искате да направите качествен видео запис с камерата, монтирана в това устройство, трябва първо да влезете в съответния видео режим. От режим на изчакване, който се установява при включване на часовника, натискате един от бутоните в ляво докато светне червения диод. Тогава вградената скрита камера се превключва в режим на видео с 30 кадъра в секунда. Кратко натискане на бутона в дясно стартира записа. Червения диод започва да мига. Спирането на записа става с повторно кратко натискане на функционалния бутон. Диода спира да мига и записва файла върху паметта.

Камерата разполага с възможността да прави записи и на по-високо качество от порядъка на 60 кадъра в секунда. В този случай ще трябва вашата скрита камера да е превключена на друг режим, който се прави с натискане на бутоните в ляво докато светнат едновременно червения и синия бутон. Така вече камерата е в по-горен режим на правена на видео и може да правите своите любими видеа.
Когато искате да направите качествен и ясен аудио запис, отново трябва да влезете в съответния режим, като това става с натискането на същия бутон, който сменя режимите, като светодиода трябва да се установи да свети в син цвят. Това значи, че можете да правите своите скрити или не чак толкова скрити, аудио записи безпроблемно. Началото и края на записа се установяват с натискане на функционалния бутон.

Ако натиснете едновременно двата бутона отляво часовника ще се установи в режим на MP3 плеър и ще светне синьо-зелено. С натискане на десния бутон се стартира възпроизвеждането, а с левите два бутона можете да сменяте песните напред и назад.

Изгасването на устройството става с продължително натискане на функционалния бутон.

За зареждане или връзка с РС на вашата скрита камера с множество опции, само трябва да отвиете "тапата" отляво, в средата и включете жака. След това поставете другия край в зарядното или компютъра си. Ако го поставите в USB порта ще се стартира меню, от което можете да зададете парола или да превключите в режим на web камера.

Няма коментари:

Публикуване на коментар