Няколко важни въпроси за скрита камера в химикал с детектор за движение

Когато си купувате нещо, всеки от вас иска да знае нещо повече за продукта, нали? И това е напълно нормално. Все пак не сте си намерили парите на пътя или по дърветата, искате да получите максимална ефективност за своите пари. Тази скрита камера в химикал е много практично устройство, което може да използвате при всеки един случай – сватба, кръщене, тайни мисии и др. Ето няколко въпроса, отговорите на които биха ви били полезни, ако изберете този продукт.

1. Трябва ли да инсталирам драйвери, за да си прегледам записите от малката скрита камера? – Това е камера, която се разпознава автоматично от операционната система, така че не Ви е необходим никакъв софтуер.

2. Каква чувствителност притежава тази камера при включен детектор за движение? Има ли вероятност различните атмосферни влияния като дъжд и сняг, да му повлияят? -  Този детектор за движение е софтуерен, което означава, че той сравнява два съседни кадъра. Всяка разлика в кадрите е сигнал за старт на записа. В този смисъл валенето на дъжд или сняг се приема като промяна на картината.

3. Колко време трябва, за да бъде заредена напълно батерията на тази скрита камера? - За 3-4 часа батерията е напълно заредена.

4. Каква е причината след 1-2 минути работа на камерата, последната сама да се изключва? - С цел пестене на батерията камерата се изключва, когато с нея не се работи.

5. Ако включа камерата в режим детектор на движение, и в стаята влезе човек, след което излезе и детектора спре, ще се включи ли наново след 20 минути, ако пак влезе в стаята? - Да. Отново ще започне да снима.

6. Когато камерата снима видео, светодиода постоянно мига, това не дава ли възможност тази скрита камера да бъде разкрита? - Светодиода се намира в много малък отвор и не се забелязва лесно, но ако това Ви притеснява можете да залепите нещо отгоре и да скриете диода.

7. Какъв точно е обхвата на детектора за движение? - Детектора е софтуерен, т.е. няма датчик за движение, а софтуера на камерата анализира дали има изменение на картината и на тази база включва запис.

8. В режим детектор на движение, след колко време когато няма движение, камерата спира? - В режим "детектор на движение" цикъла е 20 секунди. Ако 20 секунди след задействането няма движение, камерата спира. В противен случай продължава с още един 20 секунден цикъл.

Няма коментари:

Публикуване на коментар