Скрита камера и будилник в едно

Това е една чудесна джаджа скрита камера, която освен като такава ще ви служи и като метод за сверяване на часа и като будилник. Един невероятен начин да направите видеонаблюдение и охрана на дома или офиса си, без някой да заподозре нещо. Шпионската скрита камера е с три режима на работа, а часовника има множество и най-различни опции. С камерата ще можете да правите снимки, аудио запис и аудио-видео запис.

Камерата има презареждаема литиево-йонна батерия с капацитет 2400 mAh, но можете да ползвате часовника и постоянно включен в контакта или компютъра и така няма да се притеснявате, че батерията ще свърши точно, когато Ви трябва. Всички функции на шпионската камера се контролират с дистанционно управление, като максималното разстояние от устройството е 18 метра.

Часовника има слот за microSD карта като максималния размер, който можете да ползвате е 32 GB. Камерата е с широкоъгълен обектив с видимост 140 градуса и минимална осветеност от 1Lux. Характеристики на записа: Видео - AVI, 1280x720, 24 fps Снимки - JPEG, 2560х1920 Аудио - WAV, 128 kbps

Няма коментари:

Публикуване на коментар