Безжична скрита камера и камери за видеонаблюдение

Това е една уникална система за видеонаблюдение, състояща се от четири безжични скрити камери и монитор, който приема сигнала от камерите. По този начин ще знаете какво се случва по всяко време във всяка една точка на дома ви или офиса. Те могат да предават картина едновременно, а вие да я приемате с монитора и да виждате какво се случва. Камерите излъчват само видео сигнал, приеман от седем инчов LCD видео монитор.

На монитора можете да виждате четирите камери едновременно или да превключите всяка от тях на цял екран. Камерките притежават и вградени инфрачервени диоди, които позволяват да си направите ефикасно нощно наблюдение на имота около сградата, да виждате кой минава или е минавал. Мощността им позволява предаването, а и приемането на видео сигнал на около 200 метра при пряка видимост.

Системата има софтуерен детектор за движение, който може да бъде регулиран както по отношение на чувствителността, така и да му бъде задаван периметър от екрана, на който да реагира. Когато детектора бъде задействан видео сигнала се записва върху SD карта, с максимален размер 32 GB (не е включена в комплекта). Системата позволява възпроизвеждане на записите от картата на LCD монитора.

Няма коментари:

Публикуване на коментар