Химикал камера и флашка камера – практичен тандем скрити камери за видеонаблюдение

Много и най-различни модели скрити камери може да намерите във всеки един себеуважаващ се шпионски магазин. Например два от най-малките, практични и изобщо незабележими модели скрити камери са тези скрити в химикалка, както и в съвсем обикновена наглед флашка.

Да, точно така. И освен това и двата уреда могат да се използват и според своето първоначално предназначение – има модели скрити камери химикалки, с които действително може да пишете, както и флашки, които да изпозлвате, за да пренасяте данни. И не на последно място – чудесен начин да се снабдите с нова и много надеждна система за видеонаблюдение.

Тя ще снима и записва аудио без изобщо някой да се усъмни в тях. Правят и снимки, което означава, че може да вземете тези скрити камери навсякъде с вас, където има събитие, което да запечатате и да се наслаждате след това на кадрите.

Ето защо и двете може да се използват. Като например небрежно да се оставят на нечия маса и да запишат разговор, който ви касае. Или пък ако искате да си спестите бързането и писането, може да използвате химикал камера като диктофон, както всъщност и малката флашка.

Няма коментари:

Публикуване на коментар