Миниатюрни скрити камери и фотоапарати

Искате ли да притежавате нещо мощно за правене на снимки, но в същото време и изключително дискретно, което да носите в дланта си без да се вижда или пък в малък джоб? Ако е така, тогава може да изберете измежду големия брой скрити камери, които ще намерите на пазара или този миниатюрен фотоапарат.

Това са записващи средства, които няма да ви разочароват и определено ще ви помогнат в задачата видеонаблюдение или просто забавление.

Малкият фотоапарат тук е с изключителните размери от 25х25х27 мм, които го правят най-малкия фотоапарат в света. Въпреки големината си той не отстъпва на другите фотоапарати.

С него можете да правите снимки с JPEG формат с резолюция 1280х720 пиксела. Освен това фотоапарата заснема AVI видеоклип с 640х480 и 30 кадъра в секунда.

Контрола е лесен, като всичко се извършва само с един бутон. Направените записи се съхраняват на microSD карта. В комплекта няма включена такава, а максималния размер, който можете да поставите е 32 GB. Фотоапарата можете да ползвате и като web камера или преносима памет.

Няма коментари:

Публикуване на коментар