Практичен начин за скрити качествени снимки - камера в часовник

Времето, макар и все още неустойчиво, започва да се стопля, а това ни приближава с всеки изминал ден към лятото - сезонът, през който можем да се забавляваме и да се чувстваме напълно свободни. Най-вече от сковаващият студ и големите сметки за отопление. Но смисълът е, че лятото, един отпускарски, лежарен сезон ни предлага много и най-различни преживявания. Дали ще е на море, река, планина или язовир, и без значение с колко пари, всеки може да си прекара незабравимо. Стига само да е в компанията на любимите хора. И няколко технически средства, които документират спомените. На достъпни цени.

Като например различните скрити камери. Които се предлагат в различни предмети. Повечето от които са напълно функциониращи. Като например една скрита камера в ръчен часовник. Той си работи и като часовник с всичките му екстри, и като камера. Пак с всичките й есктри. С голямото предимство, че се намира на китката на ръката ви.

С нея можете да правите аудио-видео записи в AVI формат с 640х480 пиксела и 30 кадъра в секунда или отделни снимки 1600х1200 в JPG. Вградената литиево-полимерна батерия с 280 mAh дава възможност за около 100 минути непрекъсната работа. Зареждането на батерията става чрез включения в комплекта адаптер или направо от USB порта на компютъра.

Още едно голямо предимство на вашата скрита камера в часовник е, че ще можете да запишете вашите подводни гмуркания, тъй като тя е обвита във водоустойчив корпус и може да снимате до 2-3 метра дълбочина. При снимане под вода не записва звук.

Няма коментари:

Публикуване на коментар