Скрита камера в часовник с водоустойчив корпус

Ефектен уред за направата на най-добрите видеоклипове с устройство от този тип. И то под вода на дълбочина от 2-3 метра. Така ще можете да документирате вашето гмуркане. И то дори при ниска осветеност, заради включената в  уреда инфрачервена подсветка.

Елегантният часовник разполага и с три режима на работа - снимки с резолюция 4032х3024 пиксела, видео в AVI формат с 1920х1080 и 30 кадъра в секунда и аудио запис в WAV с 128 kbps.

Когато използвате часовника за подводни снимки трябва да сложите плътното капаче на микрофона (долу, в ляво) в противен случай часовника ще се намокри. В този случай не можете да правите аудио записи, а видеото ще е без звук. Камерата е с вградена памет с капацитет 4 GB.


ВНИМАНИЕ Часовника е снабден с две "тапи", които се завиват на отвора с микрофона (долу, в ляво). Когато снимате под вода трябва да е завита "тапата" без отвор. Ако е завита "тапата" с отвор часовника ще се напълни с вода. Моля спазвайте това изискване, защото в противен случай гаранцията Ви няма да бъде уважена.

Няма коментари:

Публикуване на коментар