Детектор за откриване на скрита камера


За да сте винаги подготвени за всяка ситуация ви трябват различни помощни средства. Например като този детектор, който има свойството да открива поставена скрита камера, подслушвател или друго wireless устройство. Много лесно за използване и лесно за поддръжка, не ви трябват специални драйвери или някакви допълнителни неща, които да сложите, за да работите с него. Засича RF сигнал с честота от 1MHz до 6.5GHz. включително GSM , WIFI, FM, VHF, UHF, 900/1200/2400 wireless аудио и видео сигнали.

Детектора за скрита камера, подслушвател и други, има и вграден ярко светещ червен светодиод, който ви позволява да видите лещите на всяка скрита камера. Има 2 режима на сигнализиране при откриване на RF сигнал - звуков и вибрация. Може да използвате и слушалки.

Общо устройството разполага с 4 светодиода, които ви показват силата на сигнала на открития обект. Вградена презареждаема литиево-йонна батерия 500mAh, с време на работа над 6ч. за откриване на скрити камери и над 15ч. за откриване на RF източници.
Лесно за употреба устройство с изключително малки размери.

Няма коментари:

Публикуване на коментар